recharge through stilness

Meet The Team

Jasmine Nooij
Groepsleider

Jasmine is sociaal Psycholoog, Internationaal gecertificeerde Yoga & Mindfulness Instructeur, Healer, Life Coach & Biodynamisch ademtherapeut. Allen gericht op het inspireren en bekrachtigen van jouw leven. Jasmine heeft in haar vroege jeugd te maken gehad met een periode van verslaving en depressie.
Vanaf haar 17de ging ze op zoek naar innerlijke vrijheid, geluk en rust. Jaren van intense spirituele en psychologische studie volgde.
De Inner Change Retreats komen voort uit deze zoektocht en zijn bedoeld om mensen een shortcut aan te bieden naar meer diepgang, innerlijke rust, vervulling en joy!
Jasmine maakt gebruik van een schat van waardevolle tools voor transformatie en empowerment.
Ze heeft een eigen en unieke yogastijl ontwikkeld, met de nadruk op gewaar zijn van het NU en het activeren van de levensenergie in het lichaam. Ook helpt zij jou via haar befaamde Emotionele Integratie Therapie (EIT) om onverwerkte emoties en gedachten te integreren naar de ervaring van heelheid en liefde. Op een boeiende en levendige manier leert zij je om meer bewust aanwezig te zijn en je vanuit liefde te verbinden met jezelf. Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireert zij anderen in hun zoektocht naar bewustwording, genezing, gezondheid en geluk.

Charu

Charu is een intuïtieve Holistic Energetic Body Lightworker. Zij verstaat de kunst om je te laten ervaren hoe het is weer eenheid te voelen met je lichaam mind & ziel. Zij neemt je mee in een heerlijke Flow waarbij zij gebruik maakt van bewuste liefdevolle aanraking, beweging , ademhaling en geluid. Op deze manier laat zij jou ervaren hoe je vanuit vertrouwen en openheid je spanningen en blokkades naar meer vrijheid , levensenergie en liefde kan laten stromen. De verschillende
Prive Sessies die zij tijdens het retreat aanbied zijn;
*Energetic Healing Bodywork
*Body Dearmoring Deep Trauma Release
*Alchemy of Touch Massage
*Waterflow healing Journey

Mirjam de Hoon
Groepsleider

Mirjam is gecertificeerd in Trauma Sensitive Yoga, Yin- en Vinyasa Yoga docent en Mindfulness coach. Mirjam is altijd op zoek naar de verbinding. Ze vindt manieren om een brug te zijn. Ze woont in Nederland met haar twee dochters. Meerdere keren per jaar is ze in het buitenland om retraites te faciliteren.
In Nederland werkt ze als coach en therapeut die mensen begeleidt naar een evenwichtiger, moeiteloos en vreugdevol leven. Haar belangrijkste focus is om het zenuwstelsel bewust te leren ontspannen en (hart)gecentreerd te zijn.
Dit verandert de fysieke, emotionele en mentale toestand positief. Dit resulteert in verschillende overtuigingen, relaties en keuzes die een positieve verandering in iemands leven teweegbrengen. Mirjam brengt een unieke combinatie van kennis, intuïtie en persoonlijke ervaring met zich mee. Momenteel werkt ze aan haar boek “Trauma Healing – Free Human-Being”. In het retreat zal zij als teacher en host aanwezig zijn en healing sessies aanbieden.

Vera
Kok

Vera
Vera is onze kok voor onze retreats. Ze zal jullie verwennen met heerlijke vegetarische gerechten. Alle gerechten zijn vegetarisch en zoveel mogelijk gluten en lactose vrij.